Opsætning af Yealink EHS (Elektronisk rørløfter)

Du kan med fordel tilslutte en elektronisk rørløfter til din Yealink bordtelefon samt headset, for at gøre det muligt at besvare opkald med ét klik på dit headset.

I kassen medfølger der følgende:
1 stk. Yealink EHS
1 stk. RJ9 kabel (Spiral kabel)
1 stk. RJ45 kabel (Fladt kabel)
1 stk. AUX kabel
1 stk. Sennheiser Y-kabel
1 stk. RJ12-kabel (Kort kabel)

Der er forskellige krav til kabler, afhængigt af jeres headset. Nedenfor illustreres hvert kabel med billede, som skal benyttes til sammenkobling af EHS, headset og bordtelefon.

RJ9 kabel:

RJ45 kabel:

AUX kabel:

Sennheiser Y-kabel:

RJ12 kabel:

Herunder fremgår der vejledning til, hvor hvert kabel skal kobles til, til diverse headset mærker (Jabra, Sennheiser og Plantronics).

Jabra trådløst headset

RJ9 kabel: Fra Jabra base til headset port på bordtelefon.
RJ45 kabel: Fra Jabra base til EHS port 2.
RJ12 kabel: Fra EHS port 1 til EXT port på bordtelefon.

Sennheiser trådløst headset

RJ12 kabel: Fra EHS port 1 til EXT port på bordtelefon.
Sennheiser Y-kabel: Fra Sennheiser base, første del går ind i port 2 i EHS boksen, anden del tilsluttes headset porten på bordtelefonen.

Plantronics trådløst headset

RJ12 kabel: Fra EHS port 1 til EXT port på bordtelefon.
AUX kabel: Fra Plantronics base til AUX port på EHS boks.
Kabel der medfølger Plantronics headset: Fra Plantronics base til headset port på bordtelefon.