Zoiper Opsætning

PBXCloud understøtter softphones som bruger ”SIP” protokollen, dette er en almindelig standard indenfor IP-telefoni, som langt de fleste softphones benytter. Zoiper er en 3.parts udbyder som er en af mange som tilbyder deres software til IP opkald, programmet findes i en gratis og en betalingsversion.

Læs mere om Zoiper på deres egen hjemmeside.

NB: COMTALK yder ikke direkte support på Zoipers software.

Zoiper skal forbindes til en SIP Extension, ligesom en IP-telefon.

• Gå til Indstillinger -> Extensions

• opret en SIP Registrering.

• Udfyld Nummer og navn på extensionen.

• Gem den nye Extension

I oversigten vil den nye extension nu fremgå, her fremgår også brugernavn og password, i nedenstående tilfælde er brugernavnet: 254-72732130 og password: YWDctYqT2ew4B5PQ.

Server adressen er altid sip.pbxcloud.eu

Disse informationer skal bruge til at opsætte Zoiper!

Angiv alle dine indformationer som vist i nedenstående eksempel.