Faktura forklaring

Har du svært ved at gennemskue din faktura kan du her få en gennemgang af de enkelte elementer på fakturaen. du kan også kontakte os via mail ccc@comtalk.dk.

Fremgår samme abonnement flere gange, skal du være opmærksom på perioden kan være forskellig (ved opstartet eller forudbetalt abonnement).

Forsiden

Opsummering af den samlet faktura. her fremgår beløbet for henholdvis mobil og IP telefonerne, samt andre abonnementer.

Nederst fremgår Fakturaens beløb samt din kontos Total saldo (samlet udestående). disse to kan være forskellige i tilfælde af det er udestående saldo.

Side 2 / Specifikation

Her fremgår alle dine abonnementer, udfor hvert enkelt mobilnummer kan der aflæses det enkelte nummers forbrug.

GPRS - Data opgjort i MB.
Call inboud - antal indgående opkald.
Call to Mobile - antal udgående opkald til Danske mobilnumre.
Call to PSTN - antal udgående opkald til Danske fastnetnumre.
Unsuccessful Call Attempt - antal opkaldsforsøg.

Sidste side / GPRS Forbrug

Her angives alt udlands data forbrug.

Har du andre spørgsmål til fakturaens indhold, kan du altid kontakte vores kundeservice på 69906900 eller ccc@comtalk.dk

NB: indsigelser skal altid ske skriftlig til ccc@comtalk.dk