Jabra 9450 - Ændring af rørløftertilstand

Sådan ændres rørløftertilstand på Jabra 9450 til DHSG mode.

1. Sørg for, at der ikke er nogen aktive samtaler.

2. Fjern frontpanelet på Jabra PRO 9450-basen.

3. Tryk i midten på mikrofonens lydstyrkeomskifter på basen for at gå til opsætningstilstand. Indikatoren for lyd
    slået fra, vil blinke langsomt for at angive opsætningstilstand.

4. Klik på fastnettelefonens knap på tastaturet for at skifte mellem indstillingerne. Den første indstilling er
    Remote call control-tilstand, følgende ikon burde vises:

5. Klik på softphone-knappen på tastaturet for at skifte mellem værdierne for hver indstilling. Den aktuelle værdi
    angives af softphone-ikonet.
  6. Tryk på softphone-knappen indtil du får følgende ikon:

7. Når du er færdig, skal du trykke i midten på mikrofonens omskifter for at gemme indstillinger og afslutte
    opsætningstilstanden. Basen vil genstarte.