Hosted PBX

PBX login

bruger du allerede COMTALKs hosted PBX system, kan du selv logge ind på din personlige PBX platform og administrer opsætningen af din telefoni. Kender du ikke allerede dine login informationer, skal du kontakte COMTALKs kundeservice på ccc@comtalk.dk og få dem tilsendt. indenfor kort tid vil du have adgang til systemet. Har du ikke allerede adgang til COMTALKs Hosted PBX, kan du få mere information om produktet ved at kontakte vores salgs afdeling på tlf 69906900.

IP adresser & DNS

Vores PBXCLOUD er lokaliseret på nedenstående DNS adresser: de01.pbxcloud.eu (213.128.137.66) (Tyskland) de02.pbxcloud.eu (213.128.137.88) (Tyskland) fr01.pbxcloud.eu (54.37.199.46) (Frankrig) us01.east.pbxcloud.eu (147.135.26.146) (USA) Understøtter dit udstyr DNS SRV skal du kan bruge DNS adressen: sip.pbxcloud.eu så vil du automatisk få fuld redundans. Understøtter dit udstyr ikke DNS SRV skal du vælge en af de første 3 adresser, alternativt sip.pbxcloud.eu - dog vil der uden DNS ...

Opsætning af Cisco SPA112

Opsætning af Cisco SPA112 Har du brug for en analog telefonlinje, til f.eks. en analog telefon, FAX, telefonklokke eller en anden enhed, kan du med en ATA adapter konventer en moderne IP linje til en analog telefonlinje, på den måde kan du fortsat bruge dit analoge apparat og stadig få glæde af IP funktionaliteten. ATA boksen har 2 port linjer, som opsættes hver for sig. ------------------------- Find adapterens IP-adresse ved at taste **** herefter 110 og afslut med # - ****110#. Indtas...