Jabra Pro 920 - Ændring af rørløftertilstand

Sådan ændres rørløftertilstand på Jabra Pro 920 til DHSG mode.

1. Start konfigurationstilstand
• Tag headsettet på.
• Tryk og hold samtidig begge headsettets lydstyrkeknapper nede, indtil stemmekommandoen siger "Setup" (Konfiguration), og slip så knapperne.

2. Konfigurationstilstand
• Headsettets knapper bruges til at skifte mellem indstillingerne og værdierne.
• Basens lys (eller stemmekommandoer) bruges til at angive den indstilling og værdi, der aktuelt er valgt.

• Tryk på "Skift mellem indstillinger" knappen, indtil stemmekommandoen siger "Remote Call Control"
  • Tryk her på + knappen, indtil stemmekommandoen siger "DHSG"
  • Gem og afslut ved at trykke og holde på headsettets lydstyrkeknapper nede samtidigt, indtil stemmekommandoen siger "Goodbye", slip så knapperne.

Basen vil genstarte og opdatere indstillinger, som angives af det hvide batteriikon på basen.