Yealink Provisionering

Yealink T4X -serien kan autoprovisioneres direkte til din brugerprofil på PBXCLOUD.

Har din Yealink telefon tidl. været brugt, anbefaler vi at du nulstiller den før du går videre med provisioneringen.

Nulstil Yealink Telefonen:
Nulstil Yealink telefonen ved at trykke og holde "OK" knappen nede i 5 sekunder.
når telefonen spørg om den skal nulstilles tryk da JA.

Tilføj telefonen i PBXCLOUD:
Login på din PBXCLOUD platform og gå i menuen til Indstillinger -> Telefon Provisionering -> Telefoner.
Klik ny på "Ny Telefon" øverst til højre på siden.

Angiv dine informationer for telefonen. udfyld som minimum:

• Navn - Navngiv telefonen, evt placering eller bruger.
  • Model - Hvilken telefonmodel telefon er.
  • MAC adressse - aflæs MAC adressen på IP telefonen og angiv her. (VIGTIG!)
  • Provisionerings Kode - generer en kode, brug evt. samme kode på flere telefoner.
  • Line 1 - Angiv hvilken extension der skal tilknyttes telefonen.

I oversigten vil telefonen nu blive vist med en autoprovisionerings URL. Denne skal bruges til at indsætte i telefonen!

ex. på autoprovisionerings linje:
https://portal.pbxcloud.eu/mypbx/autopro/DUaDCWy5zChA6/

Opsæt Telefonen:

Tilslut Yealink telefonen, og tilgå telefonen via web interfacet (skriv telefonens IP adresse, i et internet vindue). ved login vinduet er stadard login admin/admin.

Gå til "Settings" -> "Auto provision"
indsæt autoprovisionerings linjen i feltet "Server URL"

Klik på Confirm, herefter Auto Provision Now, nederst på siden.