Indgående filtrering

Bestem et indgående opkaldsflow for et specifikt nummer eller prefix.

Funktionen findes under Tidstyrringer -> Opret ny -> Simple opkalds-ID.

Med et "Simpel Opkalds-ID" kan du bestemme destinationen for et indgående opkald, baseret på det indgående opkalds-ID.

angiv f.eks prefix ^0049 for sætte destinationen for alle opkald med start cifre 0049 (tyskland).

Et specifik nummer f.eks 69906900 kan angives som 69906900$ (prefix for et nummer det ender på "69906900")

I det viste eksempel vil alle opkald det starter med 0049 eller slutter på 69906900, blive sendt videre til destinationen.