Sending DHCP

Skriver din telefon "Sending DHCP..." skyldes det at telefonen ikke får noget netværkssignal fra din router.

Du bør undersøge om telefonen er korrekt tilsluttet til dit netværk, hele vejen fra telefonen til netværksrouteren. Er hele kabelvejen korrekt tilsluttet kan det forsøges at genstarte routeren.

Betydning af DHCP:
Når en telefon eller anden enhed på et netværk, "sender en DHCP forspørgsel" sender enheden en forspørgsel på en IP adresse fra routeren, IP adressen bruges af netværket til at sende og modtage data mellem enheder (og internettet) på netværket.