Not reg. / not registered

Skriver din IP telefon "not registered" skyldes det at telefonen ikke er opsat korrekt, eller har forbindelse til COMTALKs server. problemmet kan skyldes 2 ting.

1) Der er ingen data forbindelse mellem telefonen og internettet. kontroler at telefonen har adgang til internettet via det kabel der benyttes. Det kan forsøges at genstarte telefonen.

2) Har telefonen adgang til internettet, men fortsat ikke kan registrere sig, kan det skyldes at indstillingerne i telefonen ikke er korrekt indtastet, undersøg da om, brugernavn, password samt server adresse er korrekt angivet.