Simkort skifte

Har du brug for et nyt simkort til din mobiltelefon, kan du altid bestille et nyt ved at sende en email til ccc@comtalk.dk.

I din mail skal du angive

• Kunde navn eller nr
  • Mobilnummer der skal udskiftes simkort på
  • Simkort størrelse (eller telefon model)

Er du allerede i besiddelse af et tomt simkort fra COMTALK,  skal du oplyse det 19 cifret nummer der er angivet på bagsiden af kortet. 89450201xxxxxxxxxxx

AKTIVERING

Når det nye simkort bliver aktiveret, vil den spørge efter PIN koden, tast her pin koden forkert 3 gange hvorefter du skal taste PUK koden.

når PUK koden er indtastet skal du danne en valgfri ny PIN kode.

PUK koden bliver automatisk sendt til den mailadresse du har oplyst til COMTALK.