Omstilling fra mobiltelefon

Med Comtalks PBX CLOUD løsning er det muligt at omstille et opkald direkte fra mobiltelefonen.
Opkald kan omstilles til både interne lokalnumre eller eksterne telefonnumre.

Direkte Omstilling

Når du modtager et opkald, tager du i mod opkaldet, hvorefter du taster '##' efterfulgt af det nummer du ønsker at omstille til, efterfulgt af '#'.
Opkaldet omstilles herefter automatisk.

Intern omstilling eksempel##908#
Ekstern omstilling eksempel##81828385#

Nedenfor kan du se et eksempel på hvordan direkte omstilling udføres.

Omstilling med præsentation

Skal du omstille et opkald fra din mobiltelefon, og har behov for at tale med personen, inden du sender opkaldet igennem, kan det gøre ved hjælp at stjernekoden '#*'

Når du modtager et opkald, tager du i mod opkaldet, hvorefter du taster '#*' efterfulgt af det nummer du ønsker at omstille til, efterfulgt af '#'.

Nu sættes du først i forbindelse med personen, som der skal omstilles til, og så snart du afbryder samtalen sendes det første opkald igennem.

Nedenfor kan du se et eksempel på hvordan omstilling med præsentation udføres.

Funktionen kan tilgængelig fra såvel IP og Mobiltelefoner, som er en del af din PBX CLOUD.

Nej
  1. Mathias Hansen