Zoiper - firewall og antivirus

Hvis du oplever problemer med Zoiper på din windows computer, bør du undersøge dine opsætning af firewall og antivirus.

Er dine sikkernedsindstillinger opsat for stramt, kan dette påvirke Zoiper programmet.

Få af de kendte Antivirus programmer er:

Trend Micro Antivirus / Maximum Security

Eset Smart Security

Andre firewalls kan også skabe udfordringer for Zoiper, du bør derfor undersøge opsætningen af dit sikkerhedsprogram, og tillade Zoiper og dens forbindelser. nogle problemer kan løses ved at afvikle Zoiper som "administrator" - højreklik på program iconet og klik "Kør som Administrator".

Det er vigtig at antivirus/firewall/malware programmet ikke fjerne filer fra mappen:

'C:\Users\your username\AppData\Roaming\Zoiper'