PBX login

bruger du allerede COMTALKs hosted PBX system, kan du selv logge ind på din personlige PBX platform og administrer opsætningen af din telefoni.

Kender du ikke allerede dine login informationer, skal du kontakte COMTALKs kundeservice på ccc@comtalk.dk og få dem tilsendt.

indenfor kort tid vil du have adgang til systemet.

Har du ikke allerede adgang til COMTALKs Hosted PBX, kan du få mere information om produktet ved at kontakte vores salgs afdeling på tlf 69906900.